Badkamermeubel

Badkamermeubel

Badkamermeubel van rvs en is verrijdbaar. Handig in een vochtige ruimtes zoals badkamers. Voorzien van drie geperforeerde leg schappen. Dit voorkomt dat er vocht in de handdoeken trekt. Het meubel is opgebouwd op ronde buizen die voorzien zijn van zwarte afdekdopjes. Onder de poten zijn 4 zwenkwielen gemonteerd waarvan 2 met een remsysteem. Dit voorkomt verschuiven van het meubel. Maar wel gemakkelijk om te verplaatsen. Eventueel kun je hem ook in de gang zetten of een andere plaats zoals keuken. Hier kun je je pannen op kwijt of je keukenmachines. Eigenlijk is deze meubel overal wel inzetbaar. RVS is tijdloos en gaat jaren mee. Dat is wat wij willen, producten die niet aan trends gebonden zijn.

Het meubel is stoer en past daarom goed in een industriële interieur maar in een landelijk interieur zou hij ook prima passen. Uiteindelijk zal je toch kijken waar je extra bergruimte nodig bent.

Daarbij kun je op dit meubel altijd accessoires kwijt die wel de trend zijn op dit moment als je hier toch de behoefte aan hebt.

Wil je een andere afmeting die wat breder is dan het formaat die wij aanbieden vul dan het contactformulier in en je ontvangt een passende offerte. Samen met jou maken wij er wat moois van waar je nog veel plezier van kan hebben.