✓ Gespecialiseerd in RVS
✓ 30 jaar ervaring
✓ Eerlijk advies

Grote houten snijplank 90 x 15 x 50

In Stock

Extra informatie

Zwaar en robuust slagersblok van massief acaciahout, namelijk zeer geschikt voor het bereiden van vlees en groente. Dit massieve exemplaar is een accessoire in je keuken. De afmetingen van deze grote houten snijplank zijn 90 cm x 15 cm x 50 cm.

 675,00

Beschrijving

Grote snijplank van hout

Zwaar en robuust slagersblok massief acaciahout, daarom geschikt voor het hakken en bereiden van vlees en groente. Dit massieve exemplaar is een accessoire in je keuken. De afmetingen van deze grote houten snijplank zijn 90 cm x 15 cm x 50 cm.

Het massieve hakblok komt uitstekend tot zijn recht in vele soorten keukens. De luxe snijplank is van hoogwaardige acaciahout. We importeren hem uit Italië en hij staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Dit slagersblok gaat jaren mee en wordt mooier naarmate hij vaker gebruikt wordt. Het hakblok is zeer hygiënisch om op te werken en gemakkelijk in onderhoud. Deze hakblokken zijn dan ook uitermate geschikt en zeer geliefd onder slagers en in de professionele horeca.

Let op, deze hakblok heeft namelijk  heeft geen onderstel. Maar heb je liever een hakblok met een onderstel van RVS? Bekijk hier onze collectie keukentrolleys of neem contact op! We kunnen hier ook een onderstel onder maken. Vraag een offerte hiervoor.

 

Productinformatie houten snijplank

  • Afmetingen: 50 x 90 x 5 cm
  • Levering: 2 tot 3 werkdagen
  • Massief acaciahouten hakbok
  • Hoogstaande kwaliteit uit Italie
  • Zeer gemakkelijk te onderhouden
  • Gratis bezorgd

 

Houten snijplank schoonmaken

Doe de slagersblokken niet in de vaatwasser en laat de snijplanken niet weken in water. Na gebruik kan het hakblok worden afgenomen met een vochtige doek met eventueel wat afwasmiddel. Hier vind je meer info over het onderhoud van houten hakblokken.

Prachtige slagersblokken uit Italie

Dit bedrijf produceert al 50 jaar slagersblokken van hoogwaardig hout en combineert ambachtelijke vaardigheden met de modernste technologie. Ze besteden aandacht aan het complete productieproces. Dat betekent prioriteit aan handarbeid en vakmanschap. Ambachtslieden zijn in staat om te creëren, uitvinden en innoveren. Dit vind je allemaal terug in deze slagersblokken.

Het gebruik van topkwaliteit en de ervaring van deze vakmannen geven elk product na verloop van tijd een uitgebreide weerstand tegen de bulten en bezuinigingen die tijdens de verwerking worden gegenereerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grote houten snijplank 90 x 15 x 50” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RECENT DOOR JOU BEKEKEN