✓ Gespecialiseerd in RVS
✓ 30 jaar ervaring
✓ Eerlijk advies

Industriele keukentrolley 80 x 40 x 90

In Stock

Extra informatie

Hele mooie, robuuste, industriele keukentrolley met een massief slagersblok en een frame van  RVS. Deze trolley heeft een ruime lade en een schap, beide van RVS. De afmetingen zijn 80 cm x 40 cm x 94 cm en het hakblok is 10 cm dik. Je kunt de keukentrolley verrijden.

 1.295,00

Beschrijving

Industriele keukentrolley 

Industriele keukentrolley met een beuken lade met een rvs front en een massief slagersblok en een frame van  RVS. Deze industriele keukentrolley heeft een ruime lade en een schap, beide van RVS. De afmetingen zijn 80 cm x 40 cm x 94 cm en het hakblok is 10 cm dik. Je kunt de keukentrolley verrijden. 

Deze industriele keukentrolley met een beukenhouten  lade biedt je veel meer mogelijkheden in de keuken, zodat dat je afbreuk doet aan je keuken. Het hakblok leent zich uitermate voor het snijden en bereiden van voedsel. Het blok is gemaakt van massief acaciahout en naadloos in elkaar geperst. Elk hakblok wordt gemaakt in Italië en is uniek.

Industriele keukentrolley op wielen

Dankzij de vier zwenkwielen kan de keukentrolley gemakkelijk verreden worden en hiermee dus ook gebruikt worden om extra ruimte te creëren in de keuken, bijkeuken of terras. Mocht je nog een plek zoeken voor je blender of ander apparatuur, dan is deze keukentrolley zeker een uitkomst.

De keukentrolley industrieel bestaat uit een houten hakblok, een frame van RVS, een lade van beukenhout met handgreep van RVS en vier zwenkwielen waarvan twee met rem.

Ze hebben aandacht voor details, inclusief fijne details, dat stelt hun in staat om de hoogste kwaliteit producten.

Technische specificaties

Diepte: 40 cm
Breedte: 80 cm
Hoogte hakblok: 10 cm
Totale hoogte trolley 94 cm
Lade: 1 lade van beukenhout
Lade front: RVS
Diameter zwenkwielen: 5 cm
Frame: Mat geborsteld RVS
Kokerprofiel: 4 cm x 4 cm
Plateau: RVS
Levering: 3 weken

Kenmerken industriële keukentrolley

  • Uniek, handgemaakt product
  • Duurzaam, Italiaans Acaciahout
  • Inclusief lade en schap van RVS
  • Voorzien van 4 zwenkwielen die de vloer niet beschadigen
  • Vriendelijk in onderhoud
  • Wordt compleet gemonteerd geleverd
  • Gratis bezorgd

Over de leverancier van het slagersblok

Dit bedrijf produceert al 50 jaar slagersblokken van hoogwaardig hout en combineert ambachtelijke vaardigheden met de modernste technologie. Ze besteden aandacht aan het complete productieproces. Ook geven ze prioriteit aan handarbeid en komt technologie op de tweede plek. Aan elk hakblok wordt met passie gewerkt. Want deze ambachtslieden zijn in staat om te creëren, uitvinden en innoveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriele keukentrolley 80 x 40 x 90” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RECENT DOOR JOU BEKEKEN