✓ Gespecialiseerd in RVS
✓ 30 jaar ervaring
✓ Eerlijk advies

Keukentrolley Industrieel 100 X 40 X 94

In Stock

Extra informatie

Een fraaie industriële keukentrolley met een frame van degelijk RVS en een hakblok van zwaar acaciahout. Deze trolley heeft een schap van RVS en twee lades. De keukentrolley kan gemakkelijk verreden worden en de afmetingen zijn 100 cm x 40 cm x 94 cm. Het hakbok is 10 cm dik.

 1.350,00

Beschrijving

Stoere Keukentrolley Industrieel

Deze fraaie keukentrolley industrieel met een frame van degelijk RVS en een hakblok van zwaar acaciahout. Deze trolley heeft een schap van RVS en twee lades. De keukentrolley kan gemakkelijk verreden worden en de afmetingen zijn 100 cm x 40 cm x 94 cm. Het hakbok is 10 cm dik.

Onder het frame van deze industriële keukentrolley zijn vier zwenkwielen gemonteerd waarvan 2 met rem. Daarnaast zijn deze wielen krachtig genoeg om dit fraaie exemplaar te rijden naar waar je extra hulp nodig hebt. Zowel in de keuken, bijkeuken of de tuin op een mooie zomerdag.

Onder het hakblok is een onderstel gemonteerd met twee lades van RVS en hieronder een schap van RVS. Op de lades zijn twee RVS handgrepen gemonteerd.

Het hakblok zelf is gemaakt van geselecteerde acaciahout en zeer robuust. Het geheim zit in de stevigheid en in een gepatenteerd systeem. Door een speciale procedure is het hakblok naadloos in elkaar geperst. Hierdoor is het zeer geschikt voor het snijden van voedsel als groente en vlees. Elk hakblok wordt gemaakt in Italië en is uniek.

 

Technische specificaties

Diepte: 40 cm
Breedte: 100 cm
Hoogte hakblok: 10 cm
Totale hoogte trolley 94 cm
Gewicht: 60 kilo
Lade: 2 lades van RVS
Kleur lade: Grijs
Diameter zwenkwielen: 5 cm
Frame: Mat geborsteld RVS
Kokerprofiel: 4 cm x 4 cm
Plateau: RVS
Levering: 3 weken

Kenmerken

  • Uniek, handgemaakt product
  • Duurzaam, Italiaans Acaciahout
  • Inclusief twee ruime lade en een RVS schap
  • Voorzien van 4 zwenkwielen die de vloer niet beschadigen
  • Vriendelijk in onderhoud
  • Wordt compleet gemonteerd geleverd
  • Gratis bezorgd

Over de leverancier

Dit bedrijf produceert al 50 jaar slagersblokken van hoogwaardig hout en combineert ambachtelijke vaardigheden met de modernste technologie. Ze besteden aandacht aan het complete productieproces. Ook geven ze prioriteit aan handarbeid en komt technologie op de tweede plek. Aan elk hakblok wordt met passie gewerkt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Keukentrolley Industrieel 100 X 40 X 94” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RECENT DOOR JOU BEKEKEN