Keukentrolley's

Keukentrolley’s

Keukentrolley’s kopen bij RVS interieurmaatwerk is een key item die in iedere keuken tot zijn recht komt: de trolley. Of je hem nu gebruikt als meubel, voor de extra opbergruimte of als mini keukeneilandje. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen en nog makkelijker onderhouden. We hebben trolleys in alle soorten en maten, stuk voor stuk gemaakt van RVS van hoge kwaliteit. Op zoek naar een ander model of andere afmetingen? We maken alle trolley’s zelf in onze fabriek en maatwerk leveren is voor ons geen probleem.

Mocht je hem trouwens niet nodig hebben in je keuken, dan doet een trolley ook uitstekend dienst in een badkamer of een bijkeuken.

Hakblok kopen

Prachtige, duurzame hakblokken uit Italie, gemaakt van massief acaciahout. Dankzij een naadloze persing zeer geschikt om voedsel op te bereiden en gemakkelijk te onderhouden. Past in ieder interieur en gaat jaren mee. Indien gewenst zetten we er een onderstel van RVS onder. De hakblokken zijn in verschillende maten leverbaar dus je kunt je eigen trolley volledig customizen. Hier vind je meer info over de keukentrolley.