RVS schoenenrek 90 x 75 x 36

In Stock

Extra informatie

Schoenenrek XL van Roestvrijstaal. Deze schoenenrek biedt ruimte aan 16 paar schoenen. Ideaal voor het opbergen van al je schoenen en laarzen. Door de vier plateaus heb je extra voor ruimte voor al je schoenen.

 345,00

Beschrijving

RVS schoenenrek

RVS schoenenrek van RVS-interieurmaatwerk hoogwaardig is RVS in een solide uitvoering.
Dit rek biedt ruimte aan 16 paar schoenen.
RVS is tijdloos en kan geplaatst worden in huis met een moderne of industriële look.

Ideaal voor meerdere paar schoenen, 16 paar. Dan heb je ruimte voor veel schoenen die dan niet naast de schoenenrek komen te staan. Je gang blijft zo netjes en schoon. “Wij hebben bewust gekozen voor deze XL uitvoering zodat er ruimte is voor de schoenen of laarzen. Met een gezin van twee of drie kinderen heb je vaak ruimte tekort op een standaard schoenenrek. Het is rek is opgebouwd uit een kokerprofiel van 4 cm. En de uiteinden van de kokerprofiel zijn voorzien van zwarte kunststof afdekdopjes. Zodat je vloer niet beschadigd tijdens het verplaatsen van de schoenenrek. En vind je het toch te groot voor in de hal dan plaats je deze in de bijkeuken of garage, waar je maar wil.

Mooi schoenenrek die gezien mag worden.
Het schoenenrek wordt in eigen fabriek handkundig gemaakt en wij werken met hoogwaardig rvs. En rvs is tijdloos dat doorstaat alle trends.

Afmetingen

  • Hoogte 75 cm
  • Lengte 90 cm
  • Breedte 36 cm
  • Kokerprofiel 4 cm

zoals je hebt kunnen lezen maken wij alles zelf in eigen fabriek. Kijk ook eens naar fraaie keukentrolleys op deze site.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS schoenenrek 90 x 75 x 36” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RECENT DOOR JOU BEKEKEN