RVS tafelframes

RVS Tafelframes

RVS Tafelframes zijn tijdloos. Deze onderstellen van roestvrijstaal doorstaan alle tijden en trends op het gebied van woongenot. Het voordeel van roestvrijstaal is dat het overal bij past. Zelf in deze tijd waarin de nadruk ligt op zwart. Het laat zich gemakkelijk stijlen in elke woonworm. Maar het grote voordeel is hier wel mee dat je je eigen stijl kan kiezen. Als je niet aan elke trends wil mee doen. Uiteindelijk willen we toch mee doen aan duurzaamheid. Dan is een tafelonderstel van roestvrijstaal hierin een uitkomst. En een groot voordeel van rvs is dat het ook geschikt is voor buiten. Het is wel raadzaam om rvs te voorzien van een onderhoudsmiddel dat geschikt is voor rvs. En belangrijk om geen agressieve middelen te gebruiken. Behandel dan de poten in het voorjaar en in het najaar met het daarvoor bestemd product en je hebt jaren plezier van je onderstel. En aangezien wij hier in een vochtig klimaat leven is dit zeker iets om rekening mee te houden. Want je wil toch jaren plezier van je meubel hebben.

Demontabel

Deze onderstel is demontabel en kan zeer gemakkelijk onder een blad worden gemonteerd. Het formaat poten kun je uit kiezen maar de liggers ( tussen de poten) zijn standaard in de maten 6 x 3 cm. De liggers zijn voorzien van bevestigingsplaten en met schroefgaten. Schroeven leveren wij er niet bij want dat hangt af van de dikte van het tafelblad.

De onderkant van de poten zijn voorzien van zwarte kunststof afdekdoppen. Deze afdekdoppen voorkomen beschadigingen aan je vloer. Wij bieden ook tafelpoten aan model X ook wel kuispoten genoemd. Deze modellen zijn geschikt als je kiest voor een ovale tafelblad.

Voor meer informatie omtrent keukenbladen kijk dan even op rvsindekeuken.nl wij bieden hier de mogelijkheid aan voor een aanrechtblad, ook wel werkblad genoemd.