TAFELONDERSTEL OP MAAT

RVS TAFELPOTEN

We maken tafelpoten op maat voor elk gewenst tafelblad.

Op zoek naar een tafelonderstel om jouw tafelblad mee te matchen? Wij helpen je met een RVS tafelonderstel die precies onder jouw tafelblad past. Is het onderstel aan vervanging toe of heb je een mooi nieuw tafelblad op het oog? Hieronder leggen we je uit hoe we te werk gaan, welke info we nodig hebben en wat de voordelen zijn van een RVS tafelonderstel voor je eettafel of salontafel.

Kruispoot
Tafelpoot

Matrixpoot Tafelpoot

Tafelpoot Demontabel

Tafelpoot Vierkant

Tafelpoot Schuin

Tafelpoot Recht

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een tafelpoot op maat?

OFFERTE RVS TAFELPOTEN

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Vul onderstaande gegevens in en we maken een offerte voor een spoelbak op maat. 

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TIP

Denk aan de hoogte van je eetstoel en de armleuning wanneer je de hoogte van de tafel berekent. Zorg dat je de stoel nog volledig onder de tafel kunt schuiven.

Waarom een tafelonderstel op maat?

Tafelpoten op maat geven je de vrijheid om een unieke tafel te creëren. Het tafelonderstel past precies onder jouw tafelblad en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, verschillende kokerprofielen en verschillende hoogtes. Jouw unieke tafel steelt straks de show in huis!

Waarom tafelpoten van RVS?

RVS is duurzaam en onderhoudsarm materiaal, dat lang mooi blijft. RVS kan tegen een stootje en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Daarnaast kun je met RVS alle kanten op. Ga je voor een stoere, industriële look of toch liever een minimalistisch design? Creëer je eigen sfeer met RVS.

Hoe worden de tafelpoten geleverd?

Voordat we beginnen krijg je van ons een tekening (cad-tekening) waarop alle info te vinden is. Pas nadat je hier blij mee bent, gaan we van start. We maken de tafelpoot helemaal zelf in onze eigen loods in Sneek en gebruiken hiervoor RVS van goede kwaliteit (RVS 304). De tafelpoten worden standaard mat geslepen en geborsteld. Tot slot bezorgen we de tafelpoot GRATIS bij je thuis.

Sterk Materiaal

Duurzaam materiaal

RVS van hoge kwaliteit