✓ Gespecialiseerd in RVS
✓ 30 jaar ervaring
✓ Eerlijk advies

Wijnrek Trolley 80 X 40 X 90

In Stock

Extra informatie

Deze multifunctionele keukentrolley is van alle markten thuis. De trolley is voorzien van een houten slagersblok, een wijnrek waar je zeven flessen kwijt kunt en een schap van RVS om spullen op te ruimen. De trolley bestaat uit een hakblok van massief acaciahout en een onderstel van geborsteld RVS. De afmetingen zijn 80 cm x 40 cm x 90 cm.

 1.215,00

Beschrijving

Wijnrek Trolley

Deze multifunctionele wijnrek trolley is van alle markten thuis. De trolley is voorzien van een houten slagersblok, een wijnrek waar je zeven flessen kwijt kunt en een schap van RVS om spullen op te ruimen. De trolley bestaat uit een hakblok van massief acaciahout en een onderstel van geborsteld RVS. De afmetingen zijn 80 cm x 40 cm x 90 cm.

Deze keukenhulp red je uit de brand als je ruimte tekort komt in de keuken. Dankzij het fraaie design past hij in een moderne, industriële of in een landelijke keuken. De keukentrolley is voorzien van vier zwenkwielen, waarvan twee met rem. Het hakblok wordt gefabriceerd in Italie en is van duurzaam acaciahout gemaakt. Dankzij een speciale manier van persen en een gecontroleerd droogproces sluit het hakblok naadloos en is zeer hygiënisch. Heb je liever een trolley zonder een wijnrek, kijk op onze site.

Technische specificaties

Diepte: 40 cm
Breedte: 80 cm
Hoogte hakblok: 15 cm
Totale hoogte trolley 90 cm
Gewicht: 60 kilo
Diameter zwenkwielen: 5 cm
Frame: Mat geborsteld RVS
Kokerprofiel: 4 cm x 4 cm
Plateau: RVS
Wijnrek: Geschikt voor 7 flessen
Levering: 3 weken

Kenmerken

  • Uniek, handgemaakt product
  • Duurzaam, Italiaans Acaciahout
  • Voorzien van flessenhouder, geschikt voor 7 flessen
  • Met vier zwenkwielen, waarvan twee met rem
  • Vriendelijk in onderhoud
  • Wordt compleet gemonteerd geleverd
  • Gratis bezorgd

Over de leverancier

Dit bedrijf produceert namelijk al 50 jaar slagersblokken van hoogwaardig hout en combineert ambachtelijke vaardigheden met de modernste technologie. Ze besteden aandacht aan het complete productieproces. Ook omdat ze prioriteit geven aan handarbeid en komt technologie op de tweede plek. Aan elk hakblok wordt met passie gewerkt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wijnrek Trolley 80 X 40 X 90” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RECENT DOOR JOU BEKEKEN