RVS spoelbak op maat

RVS spoelbak op maat.

Is je spoelbak erg beschadigd of zelfs gescheurd maar je aanrechtblad is nog prima dan is een handgemaakte spoelbak van RVS de oplossing. Want het komt regelmatig voor dat het aanrechtblad nog aan je wens voldoet maar je spoelbak krijgt gebreken zoals scheuren.

Heb je een aanrecht van graniet, composiet, natuursteen of hout dan is de kans groot dat de spoelbak ook op maat gemaakt is voor het aanrecht. Dit is natuurlijk erg mooi maar dan past er geen standaard spoelbak in. Een uitkomst voor jou is dan een spoelbak op maat.

Let er ook even op waar je het afvoergat wilt hebben. Het afvoergat moet aangesloten worden op je bestaande afvoer in je keukenkast.

Alle handgemaakte spoelbakken worden door ons standaard geleverd met een korfplug, dan kun je de spoelbak thuis direct kan aansluiten en gebruiken. Geef de gewenste maten door en maak een foto van de bestaande situatie dan maken een passende offerte.

De levertijd van een spoelbak is drie weken. Maar dan heb je wel een hoogwaardige handgemaakte spoelbak die zich met enige handigheid gemakkelijk laat plaatsen.

Wil je lang plezier houden van je spoelbak dan raden wij wel aan om geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuursponsen te gebruiken. Wil je graag weten wat wel geschikt is dan mag je ons altijd vragen om advies.

Gebruik hiervoor het contactformulier, maar bellen mag natuurlijk ook.

085-1303680 

Op zoek naar een specialist?

Wij maken onder andere keukentrolley's, tafelpoten, aanrechtbladen en gootstenen. Maar we kunnen nog veel meer, denk aan kapstokken, schoenenrekken of nachtkastjes. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Offerte aanvragen