Over RVS InterieurMaatwerk

Over RVS InterieurMaatwerk

Wie zijn wij?

Specialist in Nederland op het gebied van RVS maatwerk, die elke klant nog steeds voorziet van persoonlijk advies voor eigentijds en trendy RVS maatwerk.

Over ons

Een familiebedrijf in hart en nieren, met bijna 20 jaar ervaring in maatwerk RVS. Met trots kunnen we dit intussen onze specialiteit noemen. We zijn begonnen met aanrechtbladen en wasbakken maar intussen hebben ook de keukentrolleys ons hart veroverd.

In zowel industriële toepassingen, maatwerk-oplossingen en accessoires kunnen we onze passie voor dit oersterke, prachtige materiaal kwijt. Willen we nu niet meer voorbijgaan aan de vele keukens en huiskamers waar dit materiaal zo goed tot zijn recht komt. Wij zijn geen prijsstunter, maar bieden de hoogst mogelijke kwaliteit met de best denkbare afwerking. 

In onze eigen loods in Lemmer fabriceren we de mooiste dingen. Van roestvrijstalen spoelbak tot stoere tafel-onderstellen. Ook trolley’s maken we op maat. Laat het ons vooral weten!

Onze belofte aan jou

  • Jarenlange ervaring
  • Alle kennis in huis
  • Eerlijk advies
  • Persoonlijk en authentiek

Op zoek naar een specialist?

Wij maken onder andere keukentrolley's, tafelpoten, aanrechtbladen en gootstenen. Maar we kunnen nog veel meer, denk aan kapstokken, schoenenrekken of nachtkastjes. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Offerte aanvragen