Verzend- en retourbeleid

Gratis verzending

Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor onze producten.

Retourneren woonaccessoires

Voor onze woonaccessoires geldt de wettelijke retourtermijn van twee weken. We nemen de producten terug wanneer ze ongebruikt zijn en in de originele doos zitten. Je krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten om het product terug te sturen zijn voor jouw rekening.

Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop en deze wil retourneren, dan kun je contact met ons opnemen via info@rvsinterieurmaatwerk.nl. We storten het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na behandeling van je retouraanmelding terug, mits deze aan de retourvoorwaarden voldoet.

Retourbeleid voor maatwerk producten

Producten die wij op maat maken, zoals tafelonderstellen en gootstenen, kunnen niet retour gestuurd worden. Daarom geven wij op voorhand advies en krijg je een cad-tekening waar je akkoord voor geeft.

Verzendinformatie

Woonaccessoires worden door postNL bij je thuis geleverd. Maatwerk producten en grote pakketten (zoals tafelonderstellen en trolley’s) worden bij je gebracht door onze partner Hoekstra Transport.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt bij ons betalen via iDEAL, Paypal of via een bankoverschrijving.

  • Gratis verzending
  • 14 dagen retourtermijn
  • CAD-Tekening

Op zoek naar een specialist?

Wij maken onder andere keukentrolley's, tafelpoten, aanrechtbladen en gootstenen. Maar we kunnen nog veel meer, denk aan kapstokken, schoenenrekken of nachtkastjes. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Offerte aanvragen