Duurzaam keukenblad

Duurzaam keukenblad

Duurzaam keukenblad van RVS 

Een RVS keukenblad is een tijdloos product voor in je keuken. Je kan door de jaren je kastjes vervangen of verven als dat nodig is. Maar een blad van RVS blijft mooi voor jaren. Het doorstaat alle trends van de tijd die voor ons speelt. En het mooie van RVS is dat het overal wel bij past. Of het nou keukenkasten van groen of rood is, het past eigenlijk overal wel bij.

Bij een industriële interieur of een klassiek interieur het maakt niet uit. En daarbij is RVS een duurzaam product. Enkel je kastjes op pimpen en andere kastgreepjes en je bent weer helemaal up-to-date met je keuken. Dit bespaart je een hoop geld met enkel een nieuw blad die jaren mee gaat.

Je kan kiezen uit een blad van 10 mm of een blad van 100 mm en is ook keuze uit een finish. Bij een keukenblad met een randdikte van 60 mm is het zelf mogelijk om stopcontacten te laten monteren. Dat is altijd handig als je wat extra stroom nodig bent maar niet alles in de wand wil laten plaatsen.

Een showroom hebben we niet maar je mag tijdens het proces altijd langskomen in de fabriek als je de voortgang van je blad wil volgen. Doe eerst wel even een belletje dan regelen wij dat de koffie klaar staat.

Terug naar blog