PRIVACYVERKLARING

ZO GAAN WE MET PERSOONSGEGEVENS OM

PRIVACYVERKLARING RVS INTERIEUMAATWERK


Je privacy is voor RVS Interieurmaatwerk van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel rvsinterieurmaatwerk.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

04 februari 2021

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.


Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en betalingsgegevens. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).


 Verstrekking aan andere partijen of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.


Ook werken wij met bedrijven samen. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om jou te kunnen leveren wat je hebt gekocht.


Cookies

Onze shop gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je ons voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Je geeft zelf aan welke cookies we mogen plaatsen. Deze voorkeur kun je achteraf altijd weer aanpassen. Je kunt via je browser ook het plaatsen van cookies uitschakelen, maar wellicht werken bepaalde onderdelen van de site niet meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze site wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (Autoriteit Persoonsgegevens).


Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert
  • Automatische logging van alle handelingen rond de persoonsgegevens;
  • Doelgebonden toegangsbeperkingen;
  • Controle op toegekende bevoegdheden;
  • Tweestapsverificatie.

Je hebt de volgende rechten

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

  • Het laten corrigeren van fouten

  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

  • Intrekken van toestemming

  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

  • Het laten corrigeren van fouten

    Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen

WIL JE MEER WETEN OF HEB JE NOG VRAGEN?

Neem dan contact met ons op!

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikersgemak te bevorderen en een gepersonaliseerde website kunnen tonen.
You have successfully subscribed!
This email has been registered