RVS Spoelbak kopen

Onze spoelbakken worden gemaakt van RVS 304, oftewel; roestvast staal van hoge kwaliteit. De finish hiervan is mat geborsteld en geslepen zodat de spoelbak er altijd goed uitziet. Mede hierdoor heeft hij ook strakke haakse hoeken.

Spoelbak laten maken

Een spoelbak van RVS heeft verschillende voordelen. RVS is sterk en duurzaam materiaal dat lang meegaat. Er moet heel wat gebeuren wil RVS beschadigd raken. De bekende krassen is juist wat RVS zijn charme geeft. Tot slot komt RVS in elke keuken wel tot zijn recht. Of je nu een moderne- of juist een landelijke keuken hebt.

RVS Spoelbak op maat

RVS is dus zeer geschikt materiaal voor een spoelbak; het is duurzaam en blijft lang mooi. We werken met RVS van hoge kwaliteit, waardoor we kunnen garanderen dat je spoelbak lang mooi blijft. Ook het maatwerk heeft diverse voordelen. Logischerwijs past je wasbak altijd, maar los van de maat kun je de spoelbak ook vormgeven naar je eigen wensen. Zo ontwerp je een uniek exemplaar die precies past in jouw keuken.

Maatwerk spoelbak

Op zoek naar een spoelbak van RVS op maat voor in de keuken, bijkeuken of in de badkamer? Wij helpen je met een spoelbak die precies past in jouw keuken en die volledig naar jouw wens is. Hoe? We adviseren je en denken met je mee. Hieronder leggen we je uit hoe we te werk gaan, welke info we nodig hebben en wat de voordelen zijn van een RVS spoelbak in de keuken.

Je hebt een fantastische keuken, helemaal compleet – maar de spoelbak is je een doorn in het oog. Versleten na jarenlang intensief gebruik of bij nader inzien toch aan de kleine kant. Of – nog erger – kapot gegaan. Niet iedere spoelbak is gemakkelijk te vervangen. Daarnaast moet een nieuwe spoelbak natuurlijk ook bij de keuken passen. Een maatwerk spoelbak is dan de uitgelezen oplossing.

Op zoek naar een specialist?

Wij maken onder andere keukentrolley's, tafelpoten, aanrechtbladen en gootstenen. Maar we kunnen nog veel meer, denk aan kapstokken, schoenenrekken of nachtkastjes. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Offerte aanvragen