MAATWERK SPOELBAK

RVS SPOELBAK

Een spoelbak die jouw keuken afmaakt

inbouw spoelbak rvs

Op zoek naar een spoelbak van RVS op maat voor in de keuken, bijkeuken of in de badkamer? Wij helpen je met een spoelbak die precies past in jouw keuken en die volledig naar jouw wens is. Hoe? We adviseren je en denken met je mee. Hieronder leggen we je uit hoe we te werk gaan, welke info we nodig hebben en wat de voordelen zijn van een RVS spoelbak in de keuken.

Je hebt een fantastische keuken, helemaal compleet – maar de spoelbak is je een doorn in het oog. Versleten na jarenlang intensief gebruik of bij nader inzien toch aan de kleine kant. Of – nog erger – kapot gegaan. Niet iedere spoelbak is gemakkelijk te vervangen. Daarnaast moet een nieuwe spoelbak natuurlijk ook bij de keuken passen. Een maatwerk spoelbak is dan de uitgelezen oplossing.


Spoelbak in gebruik

Hoe wordt de spoelbak geleverd?


Wij leveren de spoelbakken op maat met een korfplug. Je kunt kiezen of er een wandoverloop in moet (zodat de gootsteen niet overloopt).  

Meetlint

Standaard maten voor een spoelbak


De gemiddelde spoelbak is ongeveer 150 cm lang en 60 cm breed. RVS Kraan

Spoelbak laten maken


Onze spoelbakken worden gemaakt van RVS 304, oftewel; roestvast staal van hoge kwaliteit. De finish hiervan is mat geborsteld en geslepen zodat de spoelbak er altijd goed uitziet. Mede hierdoor heeft hij ook strakke haakse hoeken.

Sterk Materiaal

Duurzaam materiaal

RVS van hoge kwaliteit

RVS SPOELBAK OP MAAT

Een spoelbak van RVS heeft verschillende voordelen. RVS is sterk en duurzaam materiaal dat lang meegaat. Er moet heel wat gebeuren wil RVS beschadigd raken. De bekende krassen is juist wat RVS zijn charme geeft. Tot slot komt RVS in elke keuken wel tot zijn recht. Of je nu een moderne- of juist een landelijke keuken hebt.


RVS is dus zeer geschikt materiaal voor een spoelbak; het is duurzaam en blijft lang mooi. We werken met RVS van hoge kwaliteit, waardoor we kunnen garanderen dat je spoelbak lang mooi blijft. Ook het maatwerk heeft diverse voordelen. Logischerwijs past je wasbak altijd, maar los van de maat kun je de spoelbak ook vormgeven naar je eigen wensen. Zo ontwerp je een uniek exemplaar die precies past in jouw keuken.

NOG NIET OVERTUIGD VAN EEN MAATWERK SPOELBAK? EERST WETEN HOE HET TRAJECT ERUIT ZIET?


OFFERTE RVS SPOELBAK

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Vul onderstaande gegevens in en we maken een offerte voor een spoelbak op maat. 

Naam:

Telefoonnummer:

Email:

Lengte uitsparing:

Diepte uitsparing:

Hoogte spoelbak:

Opmerkingen:

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikersgemak te bevorderen en een gepersonaliseerde website kunnen tonen.
You have successfully subscribed!
This email has been registered