Keukentrolley met lade

Keukentrolley met lade

Keukentrolley met lade

Heb je een prachtig huisje waar de keuken niet zo ruim is dan is een keukentrolley een uitkomst. 

Deze keukentrolley van RVS is dan ook zeer geschikt in een keuken waar het door het koken vochtig kan zijn. En je heb een handig hulp in je keuken waar je van alles op kwijt kan. Je kan er perfect je blender en keukenmachine op kwijt. Zo heb je alles bij de hand wat nodig is voor het bereiden van heerlijke gerechten. En deze keukentrolleys van RVS mogen gezien worden.

De trolley is voorzien van vier zwenkwielen waarvan 2 met rem. Zodat de trolley vast gezet kan worden in je keuken, dit voorkomt verschuiven, dat zou niet handig zijn.

Wij hebben een ruime keuzes wat trolleys betreft. Je kan kiezen uit 1 of 2 lades. En er is ook een schap van RVS zodat je daar de flessen op kwijt kunt, maar misschien heb jij daar een ander idee over wat je er op kwijt wil. Het is maar net hoeveel ruimte je nodig bent in de keuken.

En de trolleys zijn ook heel goed te gebruiken in de bijkeuken, studeerkamer of badkamer. 

En het mooie is dat wij ze maken in opdracht, dat betekend dus dat we de hoogte altijd kunnen aanpassen aan jouw aanrechtblad mocht je dit willen.

De trolley is gemaakt van RVS 304 en is opgebouwd op RVS kokers van 4 cm. Het front van de lade is ook RVS en de relinggreep is ook van RVS.

Een solide keukentrolley die jaren mee gaat. Wij gaan uitsluitend voor kwaliteit en niet voor de prijs.  Producten van RVS-interieurmaatwerk worden gemaakt voor de lange termijn en gaan langer mee dan reguliere keukentrolleys.

Wij maken zelf de keukentrolley maar kunnen we kunnen ze ook leveren met een  hakblok. Wij hebben een leverancier in Italie die fraaie hakblokken maken van 1e klas hout. 

Terug naar blog