Keukentrolley op wielen

Keukentrolley op wielen

Stel, je bent helemaal blij met je keuken maar het ontbreekt net een klein beetje aan ruimte om je keukenmachines te plaatsen. Je keuken verbouwen is vrij kostbaar, dus dat is geen optie voor jou. Een zeer praktische oplossing is dan een keukentrolley en dan wel een van RVS en waarom? Dat ga ik hier uitleggen.

Een keukentrolley van RVS is beter bestand tegen vocht dan welk materiaal ook. Om die reden zie je in restaurants, kantines en ziekenhuizen RVS gebruiken in de keuken. En bovendien is het zeer hygiënisch. 

En het handige van onze trolleys is dat wij ze allemaal maken op zwenkwielen zodat je deze kan verrijden. Je kan de trolley dan ook naar de kamer verrijden als je met veel vrienden of familie aan tafel zit. Zodat je je hapjes en flessen drinken binnen handbereik hebt zodat je niet steeds naar de keuken hoeft te lopen. En wees eerlijk, deze fraai ogende keukentrolleys mogen gezien worden, ze zijn een blikvanger in je kamer.

De trolley is uitgerust met een luxe hakblok van puur massief acaciahout. Deze hakblokken importeren wij uit het mooie Italie en is van de allerbeste kwaliteit die je je maar kunt voorstellen. Deze hakblokken zijn gemaakt van massief hout en binnenin de hakblok bevindt zicht RVS beugels die voorkomen dat er naden in het hakblok kan ontstaan.

De reden hiervoor is omdat de hakblokken gemaakt zijn voor de  professionals zoals slagers en grootkeukens. Maar aangezien de consument ook steeds meer tijd doorbrengt in de keuken en eisen stelt aan kwaliteit willen wij jullie dit niet onthouden. Zo kun je zelf een keuze maken waar je voor kiest als je een hakblok wil voor in je keuken.

Kijk op onze site voor de modellen die wij aanbieden. 

En even voor de duidelijkheid RVS = Roestvrij staal

Terug naar blog