RVS achterwand

RVS achterwand

Ben je lekker aan het koken maar je stoort je aan de spetters op de wand. Dan is een achterwand van RVS zeker de ideale oplossing. En het staat ook nog eens mooi in je keuken.

En daarbij past een RVS achterwand voor een keuken met een industriële uitstraling of een iets een meer moderne keuken. En het grote voordeel van RVS is dat het tijdloos is en daarbij gaat het jaren mee.

Ben je na een paar jaar uit gekeken op je keukenkastjes en je wilt wat nieuws; de kastfrontjes kun je vervangen of een nieuw verf kleurtje.

RVS past overal bij en dat is nou net het voordeel van een RVS achterwand. En het is erg gemakkelijk om schoon te maken. Enkel een sopje van zachte zeepproducten, maar gebruik vooral geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals ammonia of bleekmiddelen en vooral geen schuursponsjes gebruiken want dat geeft krassen op je RVS achterwand.

Wij leveren de RVS achterwanden compleet verlijmd met een MDF Medite = vochtwerend plaat. De randen van het RVS is omgezet zodat de plaat hier naadloos in past. Dit voorkomt dat de RVS plaat krom trekt of dat er een deukje in kan komen. Door de MDF-plaat blijft het strak.

Wil je meer weten en een offerte opvragen.

info@rvsinterieurmaatwerk.nl 

 

Terug naar blog