Voordelen Roestvrij staal

Voordelen Roestvrij staal

Roestvrij staal

Voordelen Roestvrij staal. 

Het grote voordeel van roestvrij staal is dat het alle trends doorstaat. Het is nooit verdwenen in een tijd waarin trends steeds meer een rol spelen. Het is een tijdloos materiaal die in elke keuken past. En door het plaatsen van een houten hakblok op je aanrecht krijg je direct al een zachter aanblik. 

Duurzaam 

Roestvrij staal is om die reden ook een duurzaam product. Je kunt je kastjes vervangen of alleen de frontjes voorzien van een andere kleur en nieuwe greepjes. Dan ben je weer helemaal up-to-date en het scheelt behoorlijk in je portemonnee. En je zal versteld staan van het resultaat. Zo hoef je niet direct je gehele keuken te vervangen maar kan je ook kijken naar andere mogelijkheden en die zijn er genoeg. En in een wereld waarin duurzaamheid een grote rol speelt is dit een verstandige keuze.

Finish 

De meest voorkomede finish is mat geborsteld maar het is ook mogelijk om voor een andere finish te kiezen. Je kan ook kiezen voor gematteerd, dit lijkt net 3-D motief en hierop zie je minder krasjes. Hoewel krasjes in roestvrij staal ook zo z'n charmes heeft. Roestvrij staal mag op gewerkt worder maar we raden wel af om te snijden op rvs. Gebruik hiervoor een snijplank "beter voor je scherpe messen". Je kan ook kiezen voor een "waterkering" in het blad, dit voorkomt dat water over je blad drupt. Dit is een kleine verhoging van 3 mm. 

Duurzaam product

RVS van hoge kwaliteit 

Terug naar blog