OVER RVS INTERIEURMAATWERK

WIE ZIJN WIJ?

Specialist in Nederland op het gebied van RVS maatwerk, die elke klant nog steeds voorziet van persoonlijk advies voor eigentijds en trendy RVS maatwerk.

OVER ONS

Een familiebedrijf in hart en nieren, met bijna 20 jaar ervaring in maatwerk RVS. Met trots kunnen we dit intussen onze specialiteit noemen. We zijn begonnen met aanrechtbladen en wasbakken maar intussen hebben ook woonaccessoires ons hart veroverd. 

In zowel industriële toepassingen, maatwerk-oplossingen en accessoires kunnen we onze passie voor dit oersterke, prachtige materiaal kwijt. Waar we vroeger de nadruk hebben gelegd op massaproductie voor bedrijven, willen we nu niet meer voorbijgaan aan de vele keukens en huiskamers waar dit materiaal zo goed tot zijn recht komt. Daarnaast heeft RVS design zo veel raakvlakken met onze hobby: woonaccessoires.

In onze eigen loods in Sneek fabriceren we de mooiste dingen. Van roestvrijstalen gootstenen tot stoere tafel-onderstellen. Ook trolley’s maken we vaak. Heb je wensen of een tof idee? Laat het ons vooral weten!

Sterk Materiaal

Duurzaam materiaal

RVS van hoge kwaliteit

OVER ONS

WIL JE MEER OVER ONS WETEN OF WIL JE WETEN WAT WE VOOR JE KUNNEN DOEN?

Neem dan contact met ons op!

POPULAIR