RVS Keukenblad

Op zoek naar een hygiënisch en onderhoudsarm aanrechtblad waar je naar hartelust op kunt koken, bakken, snijden, eten? Dan is een aanrechtblad van roestvrijstaal onmisbaar. Een RVS keukenblad past in zowel strakke, moderne keukens als in industriële keukens. Onze aanrechtbladen worden op maat gemaakt waardoor we voor iedere keuken een oplossing hebben. Of je nu gebruik maakt van een kookeiland, een rechte keuken, een open keuken of een dichte keuken. 

RVS Keukenblad op maat

Het grote voordeel van een maatwerk keukenblad is natuurlijk dat je deze volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Los van de gewenste maten kun je kiezen voor geborsteld RVS of voor 3D print. Ook stopcontacten kunnen in het blad geplaatst worden. Houd er rekening mee dat het blad dan minimaal 6 cm dik is. 

RVS Aanrechtblad met spoelbak 

Doorgaans maken wij aanrechtbladen met spoelbak, maar je bent vrij om je eigen blad samen te stellen. Houd er wel rekening mee dat:

  • de onderkant verlijmd wordt met een MDF plaat;
  • het blad maximaal 4 meter wordt;
  • wij niet langskomen om het blad in te meten.

 

Op zoek naar een specialist?

Wij maken onder andere keukentrolley's, tafelpoten, aanrechtbladen en gootstenen. Maar we kunnen nog veel meer, denk aan kapstokken, schoenenrekken of nachtkastjes. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Offerte aanvragen