Trolley op wielen 55 x 60 x 90

In Stock

Extra informatie

Trolley op wielen met onder een reling rondom. Deze reling van rvs voorkomt verschuiven van flessen of keukenapparatuur.

 585,00

Beschrijving

Trolley op wielen

Deze trolley op wielen is aan de onderzijde voorzien van een extra reling om flessen op het onderste schap te ondersteunen. En een reling aan de bovenkant op de zijkant zodat je daar je handdoeken aan kan hangen of je keukengerei. Daarom is deze trolley handig en praktisch voor in je keuken. Maar ook in je bijkeuken is deze trolley ideaal. En door de zwenkwielen is deze verrijdbaar naar de plek waar jij hem wilt hebben staan. Dat kan in je keuken zijn maar is ook goed voor de werkkamer of je hobby- studeerkamer.

RVS reling rondom

Ook de extra relinggreep op de zijkant is om handdoeken op te hangen. En beneden bij het RVS schap is zowel achter als zijkanten voorzien van een rvs reling. Handig om flessen olijfolie of wijnfles op te plaatsen. Er is bewust het schap laag geplaatst zodat flessen ed. alle ruimte krijgen om op te plaatsen en te pakken. Je kan er ook een hakblok op plaatsen om je hapjes of etenswaar op te bereiden.

Specificatie:

  • Afmetingen 55*60 H90
  • Beuken lade met rvs front en een
  • relinggreep voorkant en de zijkant
  • kokerprofiel 4*4 cm
  • 1 x rv schap/plateau
  • 4 x zwenkwielen waarvan 2 met rem

Heb je liever een trolley met een hakblok kijk dan naar onze andere trolleys met hakblok. wij hebben een standaard programma maar leveren ook maatwerk voor als iets op een bepaalde plek moet passen. Ook zijn er verschillende uitvoeringen zoals met een houten lade of met een roestvrijstalen lade. Verder is er de keuze in 1 x een legschap of 2 stuks legborden.

Maar wij leveren ook keukenbladen vervaardigd van roestvrijstaal. Met of zonder spoelbakken. Een kookeiland, een kookbrug, een werktafel of een paneel. Voor een uitgebreide informatie ga je naar rvsindekeuken.nl

Bij vragen even bellen of mailen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trolley op wielen 55 x 60 x 90” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RECENT DOOR JOU BEKEKEN